Om oss
Øvre Romerike Rideklubb

Øvre Romerike Rideklubb:

Rideklubben ble dannet i 2009 og vi holder til på Skedsmo gård rett utenfor Jessehim. Gården har egen terrengbane med hinder fra 80 cm til CNC*, utendørs sprang og dressurbane, ridehus og flotte tur muligheter!
Vi har 2 L stevner i feltritt hvert år og i 2016 skal vi igjen ha LAG NM FELTRITT. Vi vil også holde sprang og dressurstevner i år samt klubbmesterskap til høsten.
Vi er en liten klubb med store ambisjoner og vi har flere individuelle NM gull i feltritt samt medaljer i Lag NM for feltritt. I 2016 har klubben vokst seg 3 ganger så stor og vi gleder oss til å følge nye og gamle medlemmer fremover.

Skedsmo Gård:

Vår kjære hjemmebane ligger idyllisk til på Algarheim rett utenfor Jessheim. Her står det ca 20 hester og ponnier. Gården har egen terrengbane med hinder fra 80 cm til CNC*, utendørs sprang og dressurbane, ridehus og flotte tur muligheter!

Kontaktpersoner for Skedsmo Gård / Stallen er:

Tore Skedsmo: 92465780

Stine Skedsmo: 45411897

Grasrotandelen


Ørrk har registrert seg i ett nytt felles register, Frivillighetsregisteret. Du finner oss ved å søke fram Ørrk .Du kan gjøre det direkte i tippedisken hos kommisjonæren, på Internett, på mobilen og på spillterminalene. Da søker du opp mottakeren du vil støtte, og aktiverer den som grasrotmottaker av innsatsen din.
Du bruker organisasjonsnummeret til Ørrk: 995239612 . Dette nummeret kan du oppgi hos kommisjonæren, eller taste det inn om du bruker noen av de elektroniske spillmulighetene.


Klubbklær?

Ta kontakt med oss på mail for bestilling. Vi har foreløbig T shirts og Collage jakker. Klubb jakker kommer til våren.

Ønsker du å bli medlem i Ørrk?Registrer en profil i minidrett.no og send mail til orrideklubb@outlook.com
Skal dere ha familiemedlemskap registreres et medlem og resten av familien registres som familiemedlemer. 

Medlemsavgift 2016

Sendes ut på mail. Husk å registrere profil i minidrett.no